HomeCosplay ConventiesCosplay Dag bij de Foamtastische Huiskamer

Cosplay Dag bij de Foamtastische Huiskamer

 

*Persbericht*

 

Ben jij gek van Cosplay en wil je beginnen met het maken van jouw eigen kostuum. Verzamel dan al je vragen en kom ze stellen aan onze Foamtastic Cosplay Ladies: Kalseru Cosplay en Ilunaneko Cosplay! Op zondag 17 december (van 10:00 – 17:00) organiseren wij een speciale cosplay dag in de Foamtastische Huiskamer (in Goirle).

 

Wat kun je verwachten:

• Presentatie van kostuums en cosplay materialen door Kalseru Cosplay en Ilunaneko Cosplay.

• Demonstraties met thibra, worbla, boetseerplastic en meer.

• Syllie Faces (13.00 -16.00 uur) Een facepaint kun je nog sterker maken door te werken met special FX. Dat kan met prostetics of met latex bijvoorbeeld in combinatie met boetseerplastic en klei.

Tevens profiteer je tijdens deze dag op 10% korting op alle aankopen!

 

Over de Foamtastische huiskamer:

De Foamtastische Huiskamer is een wereld van hobby en knutselbeleving waarin heel veel mogelijkheden zijn! Aan de Tilburgseweg 42 in Goirle is er naast een uitgebreide collectie aan hippe materialen, ruimte voor inspiratie en gezelligheid. De koffie en thee staan er altijd klaar. We proberen je met tips te helpen om jouw idee en hobbyproject verder te verfraaien en tot een daverend succes te maken.

Heb je zelf een project om aan te werken? Ook dan kun je bij ons terecht aan onze zogenaamde stamtafel! Je hebt er lekker de ruimte om creatief bezig te zijn en je mag je eigen materialen meenemen. Daarnaast hebben we hier een speciale prijslijst zodat je bij ons ook materialen in kleine oplages af kunt nemen zoals verf, papier en andere soorten materialen en gereedschappen.

Tot ziens in de Foamtastische Huiskamer!

 

Share With:
Rate This Article
No Comments

Geef een reactie

Close