HomeKopenArmor en Prop materialen kopen

Armor en Prop materialen kopen

Wanneer je net begint met cosplayen, maar ook als ervaren cosplayer kan het nog wel eens lastig zijn om het juiste cosplay materiaal te vinden. Om jullie hierbij een beetje te helpen hebben we deze lijst gemaakt van plekken waar je cosplay materialen kunt kopen.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk Nederlandse shops te verzamelen maar er staan ook buitenlandse webshops tussen. Ook is er bewust voor gekozen om eBay en dat soort sites niet op deze lijst te zetten gezien het heel erg kan verschillen per verkoper. Het beste wat je kunt doen als het op eBay aankomt is om gewoon je gezond verstand te gebruiken en bovenal GOED NAAR REVIEWS TE KIJKEN!

Maar om weer even terug te komen op de cosplay materialenlijst. Onderstaande lijst is nog lang geen compleet overzicht dus voeg hier gerust nog aan toe!  Hopelijk maakt deze lijst met cosplay materiaal het in elk geval al wel iets makkelijker. En ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het weten en wie weet kunnen we elkaar hiermee helpen.

 

Thermoplastics (zoals worbla etc.)

 

Foam (EVA, Craft, Isolatie etc.)

 

Overige (zoals, lijm, glitter, verf, gemstones, veren etc)

 

Andere shops?

We hebben lang niet alle adressen weten te vinden dus weet jij nog een perfecte webshop? Geef deze dan door in de comments!

 

Rate This Article
Author

Joyce is een blogger pur sang, al is haar Nederlands niet altijd even perfect. Ze heeft een grote passie voor de Japanse (otaku) cultuur, waaronder anime, gaming, en natuurlijk cosplay! Daarnaast is ze graag bezig met fotografie, instagram en heel veel schrijven voor Alles over Cosplay (en haar andere site The Sushi Times). Onderzoek doen is haar ding, dus laat het vooral weten als je een onderwerp hebt wat we nog niet besproken hebben op deze site!

No Comments

Geef een reactie