HomeBlogCosplayende Cavia’s?!

Cosplayende Cavia’s?!

Dat cosplay niet alleen is weggelegd voor mensen en honden moge duidelijk zijn want de laatste tijd zien we wel een heel bijzonder cosplay idool ten tonele verschijnen: cosplay cavia’s!

 

Beroemde beestjes

Japanse cavia eigenaresse Chikuwa Kintoki deed het internet eerder al ontploffen met foto’s van haar cavia’s (Chikuwa, Kintoki, en Menma)  in schitterende cosplay outfits, zoals de onderstaande voorbeelden (foto via Chikuwa Kintoki’s twitter). 

Maar daar is nu weer een flinke schep bovenop gedaan. Inmiddels kun je speciale prints, een hele Cosplay Cavia Kalender kopen (alleen via haar twitter), hebben ze hun eigen officiële World Cosplay Account, en kun je de cavia’s downloaden als stickers voor Line (de Japanse WhatsApp die overigens helemaal top is).

 

Concurrentie

Maar ook een ander beroemd cosplayend cavia duo weet de wereld te charmeren: Fuzzberta en MiniGuineaPig! Deze twee dames hebben echter hun Cavia Fame niet behaald via twitter, maar zijn een heuse instagram sensatie. Dit cosplayend duo is dan wel niet Japans, ze weten de kunst van het cosplayen behoorlijk goed over te brengen!

 

IT’S A SMOL WORLD AFTER ALL 🏰🚀😱 The humans are at @Disneyland with @burrito_nibbler!!!!

Een bericht gedeeld door Fuzzberta & Friends (@fuzzberta) op

May the Fuzz be wif you ⭐ Happy Star Wars Day!! – Graduation cards and cute gifts in our Etsy shop!

Een bericht gedeeld door Fuzzberta & Friends (@fuzzberta) op

Wij vinden ze in elk geval allemaal even schattig! Maar wie “wint” er volgens jullie deze Cosplayende Cavia Competitie? Fuzzberta en MiniGuineaPig of de Japanse Chikuwa, Kintoki, en Menma?

Share With:
Rate This Article
No Comments

Geef een reactie

Close