HomeBlogCosplays zonder tijd, geld, of moeite

Cosplays zonder tijd, geld, of moeite

De meeste van ons steken aardig wat eurootjes en een heleboel tijd in onze cosplays. We zijn al tijden van te voren bezig met het uitkiezen van het perfecte personage en hoe we dit tot uitvoer gaan brengen. Maar niet iedereen wil er moeite voor doen. Een van deze mensen is Patrick Dean.

Patrick is een groot fan van comics en bezoekt regelmatig conventies maar is zelf geen cosplayer . Na een droom over een last minute in elkaar geknutselde Ant-Man cosplay, welke bestond uit een rode coltrui en motorhelm, begon hij te denken. Als hij ooit zou cosplayen hoe zou hij dat dan doen?

Tijd, geld en energie erin steken is niks voor hem want zoals hij het zelf zegt: “ik ben gierig”. Dus moeten het low budget cosplays zijn en zo makkelijk mogelijk om te maken. Het resultaat? Een aantal schetsen van beroemde comic personages en hoe hij deze zou cosplayen en met welke materialen. Op zijn tumblr pagina “My Half Assed Cosplay Ideas” kun je hiervan de resultaten bekijken. Onderstaand alvast een voorproefje!

Jammer genoeg is hij al een aardig poosje niet meer actief geweest met nieuwe ideeën. Maar het werk wat al op zijn tumblr staat is genoeg om je wel eventjes mee zoet te houden!

Share With:
Rate This Article
No Comments

Geef een reactie

Close