HomeBlogCosplays zonder tijd, geld, of moeite

Cosplays zonder tijd, geld, of moeite

De meeste van ons steken aardig wat eurootjes en een heleboel tijd in onze cosplays. We zijn al tijden van te voren bezig met het uitkiezen van het perfecte personage en hoe we dit tot uitvoer gaan brengen. Maar niet iedereen wil er moeite voor doen. Een van deze mensen is Patrick Dean.

Patrick is een groot fan van comics en bezoekt regelmatig conventies maar is zelf geen cosplayer . Na een droom over een last minute in elkaar geknutselde Ant-Man cosplay, welke bestond uit een rode coltrui en motorhelm, begon hij te denken. Als hij ooit zou cosplayen hoe zou hij dat dan doen?

Tijd, geld en energie erin steken is niks voor hem want zoals hij het zelf zegt: “ik ben gierig”. Dus moeten het low budget cosplays zijn en zo makkelijk mogelijk om te maken. Het resultaat? Een aantal schetsen van beroemde comic personages en hoe hij deze zou cosplayen en met welke materialen. Op zijn tumblr pagina “My Half Assed Cosplay Ideas” kun je hiervan de resultaten bekijken. Onderstaand alvast een voorproefje!
 

Jammer genoeg is hij al een aardig poosje niet meer actief geweest met nieuwe ideeën. Maar het werk wat al op zijn tumblr staat is genoeg om je wel eventjes mee zoet te houden!

Rate This Article
Author

Joyce is een blogger pur sang, al is haar Nederlands niet altijd even perfect. Ze heeft een grote passie voor de Japanse (otaku) cultuur, waaronder anime, gaming, en natuurlijk cosplay! Daarnaast is ze graag bezig met fotografie, instagram en heel veel schrijven voor Alles over Cosplay (en haar andere site The Sushi Times). Onderzoek doen is haar ding, dus laat het vooral weten als je een onderwerp hebt wat we nog niet besproken hebben op deze site!

No Comments

Geef een reactie