Modetrends

Benieuwd naar de laatste modetrends?


De mode-industrie is altijd in beweging en dit geldt ook voor mannenmode. Er zijn veel verschillende modetrends voor mannen waaruit gekozen kan worden. Een populaire trend in de afgelopen jaren is de terugkeer naar een meer casual, comfortabele stijl, met veel oversized kleding en een nonchalante uitstraling. Denim is ook een belangrijke trend, met veel verschillende stijlen en wassingen die populair zijn.

P.S. een goede boxershort is altijd gewenst! Ben jij op zoek naar het beste boxershort abonnement? Neem een kijkje op Samen Getest. Hier hebben ze diverse abonnementen vergeleken met elkaar!

Een andere trend die momenteel populair is, is de "streetwear" trend. Dit is een stijl die is geïnspireerd door straatmodecultuur en bestaat uit comfortabele, casual kledingstukken zoals hoodies, joggers en sneakers.

Een andere trend die momenteel populair is, is de terugkeer naar klassieke stijlen, zoals de "dad shoe" trend, waarbij ouderwetse sportschoenen weer in de mode zijn.

Ook de sportswear trend is nog steeds aanwezig in de mode. Denk aan sportieve jacks, trainingsbroeken en sportieve sneakers.

Op koudere dagen zijn ook de grote truien, jassen en winterjas terug van weggeweest, voornamelijk in een grote grove tricot.

In het algemeen is de huidige mannenmode gericht op comfort en een nonchalante, ongedwongen uitstraling. Of je nu kiest voor een casual, streetwear-stijl of een meer klassieke look, er is voor elke man wel iets bij.

Goedkoop mode scoren? 

Kleding wordt vaak in de sale aangeboden wanneer de nieuwe collecties binnenkomen, meestal aan het einde van een seizoen. Dit kan in de winter zijn wanneer de nieuwe lente- en zomercollecties binnenkomen of in de zomer wanneer de nieuwe herfst- en wintercollecties binnenkomen. Sommige winkels hebben ook tussentijdse verkoop, zoals Black Friday of Cyber Monday waar kleding ook vaak in de aanbieding is.

Sommige winkels geven ook kortingen op oudere collecties of op specifieke productgroepen om ruimte te maken voor nieuwe items.