HomeKopen(cosplay) Circle lenzen kopen

(cosplay) Circle lenzen kopen

Net als make-up zijn circle lenzen accessoires die nog vaak over het hoofd worden gezien bij cosplay. En dat is zonde want juist deze dingen kunnen het geheel helemaal bij elkaar trekken en afmaken. Geen idee wat circle lenzen zijn of wat je er mee moet? Je leest er hier alles over.

Nu kun je ze, zeker circle lenzen, niet altijd gewoon in de winkel vinden. Gelukkig is daar het internet voor! Daarom enkele handige adressen waar je terecht kunt voor (cosplay) cricle lenzen.

 

Nederlandse webshops voor (cosplay) circle lenzen

www.kawaiideluxe.com

www.icutie.nl

www.attitudeholland.nl

 

Internationale webshops (cosplay) circle lenzen

www.pinkyparadise.com

www.honeycolour.com

www.iszocirclelens.com

www.yesstyle.com

www.lensvillage.com

www.mycostumes.de

www.uniqso.com

 

Andere shops (cosplay) circle lenzen?

We hebben lang niet alle adresjes weten te vinden dus weet jij nog een perfecte webshop? Geef deze dan door via het onderstaande contactformulier! Gelieve alleen websites doorgeven die al wat langer bestaan en betrouwbare referenties hebben, of waar je zelf goede ervaringen mee hebt.

 

Share With:
Rate This Article
Comments
 • Op aanraden van dit artikel bij kawaiideluxe.com besteld. Hoe jammer ook want ik vind de lenzen erg leuk maar mijn ervaring is tot nu toe niet erg goed.
  1 van de twee lenzen was niet goed en deed ontzettend veel pijn om in te hebben (kon dit nog geen minuut volhouden, in beide ogen geprobeerd en ook verschillende dagen om uit te sluiten dat het echt aan de lens lag).
  Uiteraard kan dit gebeuren maar dit heb ik 18 november per mail gemeld en pas na 10 dagen pas een bericht terug gehad met dat zij mij wel willen tegemoet komen (oke prima maar volgens mij heb ik ook gewoon recht op een deugdelijk product). Na verschillende keren mailen pas 15 december een bericht gekregen dat er een nieuwe lens aan komt, echter deze (nu 1 januari) nog niet ontvangen.
  Ik vraag mij af of ik deze nog echt ga ontvangen. ik ben echt heel erg teleurgesteld en bovendien mijn geld kwijt want ik heb maar 1 goede lens waar ik dus niets aan heb.

  januari 1, 2018
  • Ontzettend balen om dit te lezen zeg! Wij hebben in het verleden altijd alleen maar goede ervaringen met kawaiideluxe gehad. Maar wellicht hebben wij toen gewoon geluk gehad en/of jij nu pech? We zullen het in de gaten houden en als we meer van dit soort berichten tegenkomen zullen we kawaiideluxe ook van onze site gaan verwijderen. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling onbetrouwbare bronnen te vermelden.

   Misschien overbodig: maar weet je zeker dat je de lenzen niet binnenste buiten hebt geprobeerd in te brengen? Dit is soms moeilijk te zien maar kan wel de pijn verklaren. Ook kan het goed zijn om te letten op de kromming van je lens en je oog. Dit kun je navragen bij een opticien. De kromming kan bij sommige mensen het probleem zijn waardoor de lens te strak op de oogbol ligt.

   januari 1, 2018

Geef een reactie

Close