HomeKopen(cosplay) Make-up kopen

(cosplay) Make-up kopen

Make-up is echt onmisbaar om je cosplay helemaal af te maken. En dan hebben we het niet over special effects make-up of bodypaint. Gewoon met “normale” make-up producten kun je al gigantisch veel doen.

Je kunt er de juiste gezichtsvormen me creëren of een perfecte oogopslag. Zeker wanneer je ook rekening houdt met foto’s of al helemaal als je een photoshoot gepland hebt geeft make-up je dat beetje extra om alles bij elkaar te trekken. Ook als man zijnde is make-up een onmisbaar onderdeel voor je cosplay. Maar waar haal je die make-up nou vandaan?

Make-up is gelukkig makkelijk te vinden (denk aan Etos, Kruidvat, Douglas, DA, en vele anderen) maar onderstaand vind je ook enkele speciale shops met specifieke producten. Nou echt geen idee wat je moet halen? Lees dan de diverse artikelen voor elk gezichtsdeel. Daar vind je niet alleen informatie over wat je waarvoor gebruikt, maar ook enkele producten die we aanraden of die erg veelzijdig zijn in het gebruik voor cosplay doeleinden.

 

Nederlandse webshops voor (cosplay) make-up

www.elf.com

www.boozyshop.com

www.littlewonderland.nl

www.haruharubeauty.com

www.attitudeholland.nl

www.beauty88.nl

www.makeupmusthaves.nl

www.cosplayclues.nl (voor en door NL-cosplayers, shippen ook internationaal)

nl.kryolan.com/producten (professionele make-up)

www.formx.nl

www.schminkengrime.nl

 

Internationale webshops voor (cosplay) make-up

www.beautynetkorea.com

www.yesstyle.com

www.jolse.com

www.kpoptown.com

www.roserosehop.com

www.otakumode.com

www.dreamybows.com

 

Andere shops voor cosplay make-up?

We hebben natuurlijk lang niet alle adresjes weten te vinden dus weet jij nog een perfecte webshop? Geef deze dan door via het onderstaande contactformulier! Gelieve alleen websites doorgeven die al wat langer bestaan en betrouwbare referenties hebben, of waar je zelf goede ervaringen mee hebt.

 

Share With:
Rate This Article
No Comments

Geef een reactie

Close